Nieuws

Lees hier de laatste updates, projecten en artikelen van The big graphic house

Wat is The big graphic house?

Wat is The big graphic house? - The big graphic house

 Ben jij een grafisch ontwerper en op zoek naar opdrachten? Of ben jij op zoek naar een grafisch ontwerper voor jouw project? Dan ben je hier aan het juiste adres! The big graphic house verbindt beide partijen middels een platform. Simpel toch?

 

Wat is The big graphic house? 

The big graphic house is een platform waar vraag en aanbod op grafisch gebied samen komen. Er wordt een connectie gemaakt tussen opdrachtgevers en ontwerpers. Zo vinden opdrachtgevers eenvoudig een passende ontwerper en werken ontwerpers aan hun portfolio. 

 

Waarom The big graphic house? 

Wat ons onderscheidt is ons diverse aanbod ontwerpers. Hierdoor zullen opdrachtgevers eenvoudig een passende ontwerper vinden. Daarnaast worden opdrachten bij ons niet per uur betaald, maar per product.

 

Hoe werkt het? 

Ben jij een grafisch vormgever en wil je graag opdrachten? Maak dan binnen een aantal minuten een account aan. Hierop plaats je je tarieven en portfolio. Op basis hiervan kun je eenvoudig gevonden en gekozen worden door opdrachtgevers. 

 

Voor wie is The big graphic house? 

The big graphic house is bestemd voor iedereen die op zoek is naar een grafisch ontwerper met een specifieke stijl! Voor ontwerpers is het van belang om over voldoende vakkennis te beschikken.

 

Meer weten over The big graphic house? Bekijk dan onze veelgestelde vragen.