Nieuws

Lees hier de laatste updates, projecten en artikelen van The big graphic house

Wanneer is het tijd voor een nieuwe huisstijl?

Wanneer is het tijd voor een nieuwe huisstijl? - The big graphic house

Je hebt een bedrijf. Hiervoor heb je waarschijnlijk een aantal jaar geleden een huisstijl laten maken. Je twijfelt of je huisstijl nog wel van deze tijd is. Herken je deze situatie?
Dan ben je niet de enige! Veel ondernemers weten niet precies wanneer het nou tijd is voor een nieuwe huisstijl. Dat is ook logisch, want ieder bedrijf is anders.

Het is wellicht tijd voor een nieuwe huisstijl als je;

1. Werkt met een andere doelgroep

Als je werkt met een andere doelgroep, kan het zijn dat je je huisstijl hierop aan moet passen. De huidige huisstijl sluit nu niet goed aan bij de doelgroep die je op dit moment hebt.

2. Bedrijf is gegroeid

Als je bedrijf is gegroeid, kan het zijn dat je bedrijf zo hard is gegaan dat je inmiddels een nieuw imago hebt opgebouwd. Het is belangrijk je huisstijl hier ook in mee te nemen.
De huisstijl draagt wellicht niet uit waar jij als bedrijf voor wil staan waardoor je klanten misloopt.

3. Aanbod is veranderd

Misschien verkocht je eerst sieraden en nu sieraden, kleding en andere accessoires.
Je aanbod is veranderd, maar je huisstijl is hetzelfde. Het kan zijn dat je je huisstijl aan moet passen op je nieuwe aanbod.

4. Bedrijf kan een boost gebruik

Als de zaken even stilliggen, kan het zijn dat je bedrijf een boost kan gebruiken. Wellicht kan dit middels een nieuwe huisstijl.

5. Gaat fuseren

Als je als bedrijf gaat fuseren is het handig om na te denken over de husstijl. Wellicht is het nodig een overkoepelende huisstijl te laten ontwerpen, die past bij de producten/diensten die je samen levert.

6. Negatief in het nieuws bent geweest

Als je negatief in de media bent geweest, kan het zijn dat je toe bent aan een nieuwe start. Ook hierbij kan je overwegen een nieuwe huisstijl het leven in te roepen.

7. Niet meer tevreden bent over je huisstijl

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je gewoon niet meer tevreden bent met je huidige huisstijl.

Al met al is het veranderen van je huisstijl dus wellicht nodig wanneer je jezelf herkent in een van bovenstaande punten. Is dat niet het geval? Dan kun je je huidige huisstijl gewoon houden.

Heb jij een nieuwe huisstijl nodig? In ons aanbod ontwerpers vind je diverse ontwerpers met diverse stijlen die jouw nieuwe huisstijl kunnen ontwikkelen! Klik hier om de zoektoch naar de geschikte ontwerper te starten

Geen tijd? Laat ons helpen!

Wil je een ontwerper aanvragen, maar heb je weinig tijd? Zet ons aan het werk! Wij helpen je graag om een passende ontwerper te vinden.

Help mij!