Een flyer laten ontwerpen door een échte professional?

Bekijk ons divers aanbod ontwerpers

Vind direct een ontwerper

Opvallen met jouw flyers? Wij helpen je!

Een goede reclamecampagne bestaat niet alleen uit online marketingactiviteiten, maar daar behoort het verspreiden van flyers ook bij. Middels flyers kun jij razendsnel de aandacht trekken en de ontvanger aansporen tot actie. Wij bij The big graphic house hebben veel professionele grafische ontwerpers klaar staan om je te helpen aan een passend en opvallend flyer ontwerp.

Hoe werkt het?

The big graphic house - search icon

Kies je product(en)

Selecteer de producten die je nodig hebt en klik op de zoekbutton. De ontwerpers die de door jouw gekozen producten kunnen ontwerpen zullen verschijnen

The big graphic house - hands icon

Bekijk diverse portfolio’s

Alle ontwerpers hebben een eigen profiel met zijn/haar tarieven en portfolio. Vergelijk de ontwerpers en kies de ontwerper die het beste bij je past

The big graphic house - draw icon

Vraag een ontwerper aan

Als je geïnteresseerd bent, kun je een aanvraag versturen naar de ontwerper. De ontwerper gaat dan kijken of hij/zij interesse heeft in de opdracht

The big graphic house - checkbox icon

Start direct je opdracht!

Als de ontwerper de aanvraag accepteert, ontvang je een factuur. Wij zullen tijdelijk het betaalde bedrag bewaren, tot dat je tevreden bent. De ontwerper zal contact met je opnemen

Deze ontwerpers helpen je graag aan een huisstijl ontwerp

Voorbeeld profiel - The big graphic house

Anne-Fleur H.

...

Profiel bekijken
Voorbeeld profiel - The big graphic house

Hugo L.

Een creatieveling met een passie voor grafisch ontwerp en een interesse voor interieur en kleding. D...

Profiel bekijken
Voorbeeld profiel - The big graphic house

ymke g.

Ik ben een enthousiaste creativeling met een passie voor animatie en illustratiewerk. Daarnaast sch...

Profiel bekijken

Een flyer laten maken, waarom ook niet?

Het inzetten van flyers is, ondanks de huidige trend van online promotie, nog steeds een krachtig reclamemiddel. Het opzetten van een flyercampagne vergt minder tijd en technische kennis vergeleken met opzetten van online marketingcampagnes, dus boek je simpelweg tijdwinst.

Om het uiterste uit jouw flyercampagne te halen, is het flyer ontwerp van groot belang. Het is daarom verstandig om een flyer te laten ontwerpen door een grafische vormgever. Een grafische ontwerper is gespecialiseerd om de boodschap die jij wil overbrengen naar jouw doelgroep te vertalen in een opvallend, duidelijk en mooi flyer ontwerp. Middels een goed flyer ontwerp valt jouw flyer meer op en blijft het beter hangen bij de doelgroep. Een flyer laten maken door een professional heeft nog meer voordelen maar hier later meer over.

Bij de The big graphic house hebben wij een ruim aanbod grafische ontwerpers klaar staan die graag een flyer ontwerp maken die naadloos aansluit op het doel van jouw flyercampagne. Lees hieronder hoe het werkt!

The big graphic house - checkbox icon

Eenvoudig

The big graphic house - checkbox icon

Vrijblijvend

The big graphic house - checkbox icon

Binnen 72 uur reactie

Bij ons kun jij al een flyer laten ontwerpen door een grafisch ontwerper vanaf 50 euro. Wij hebben contact met diverse grafische ontwerpers die allemaal hun eigen tarieven bepalen. De kosten om een flyer te laten maken door een ontwerper zijn daardoor afhankelijk van de tarieven die de ontwerper hanteert. Bij ons stem je samen met jouw ontwerper de prijs voor het flyer ontwerp af.

Flyer ontwerp

vanaf

€50

Een goed flyer ontwerp, wat komt daar allemaal bij kijken?

Als jij een flyercampagne gaat opzetten voor jouw bedrijf, is een goed flyer ontwerp essentieel. Jij kan ervoor kiezen om zelf een flyer te ontwerpen of een ontwerper in te schakelen. Maar wat komt er allemaal kijken bij een goed flyer ontwerp?

Definitie flyer

Wat is een flyer? Een flyer is een stuk papier met reclame of informatieve tekst over een bepaald onderwerp. Een flyer is een offline reclamemiddel en wordt – ondanks het huidige online tijdperk – nog steeds gebruikt door veel bedrijven om een boodschap over te brengen. De voor- en achterkant van de flyer kan gebruikt worden om de boodschap over te brengen aan de ontvanger. In tegenstelling tot een folder is een flyer is ongevouwen.

Doel flyer

Als jij een flyer laat ontwerpen door een grafische vormgever is het belangrijk om over bepaalde dingen na te denken. Deze onderdelen zijn ook van belang voor de grafische vormgever. Eerst is het belangrijk om de doelstelling van de flyercampagne in beeld te brengen. Wie wil je aanspreken? Welke boodschap wil jij overbrengen? Wat zijn de gewenste acties die ontvanger dient uit te uitvoeren? Dat zijn allemaal belangrijke aspecten om over na te denken.

Als jij ervoor kiest om een flyer te laten maken door een vormgever, dien jij wel de juiste informatie aan te leveren die verwerkt moeten worden op de flyer. De ontwerper heeft kennis van graphic design maar weet niet wat jij op de flyer wil hebben staan. Het is dus van belang dat de informatieverschaffing richting de vormgever goed is.

Deze onderdelen zijn belangrijk tijdens het ontwerpproces en hebben positief invloed op de kwaliteit van de folder. Bij een flyer moet je geen lappen tekst neerzetten, maar wees concreet en duidelijk. Een grafische vormgever heeft hier ook ervaring mee en kan je er zeker mee helpen. Weer een voordeel om een flyer te laten maken door een vormgever in plaats van zelf online aan de slag te gaan.

Kleurgebruik

Met jouw flyer ontwerp wil jij als ondernemer iets overbrengen aan jouw klanten/doelgroep. Als jij een flyer laat ontwerper, zorgt de grafische ontwerper voor de juiste kleuren. Maar jij als ondernemer kan vast nadenken over welke kleuren jij het beste vindt aansluiten bij de boodschap. Elke kleur heeft een andere associatie, namelijk:

  • Rood: liefde, woede, passie, honger
  • Geel: hoop, geluk, energie, optimisme
  • Blauw: betrouwbaarheid, veiligheid, verantwoordelijkheid
  • Groen: stabiliteit, rust, gezondheid, duurzaamheid en evenwicht
  • Oranje: enthousiasme, plezier, speelsheid
  • Paars: wijsheid, luxe, macht, onafhankelijkheid
  • Bruin: Simpel, duurzaamheid
  • Zwart: klassiek, prestige, waarde, tijdloos
  • Wit: schoon, puur, steriel

Middels deze associaties kan jij iets uitstralen met jouw flyer. Bekijk de associaties en bepaal samen met jouw grafische ontwerper een geschikte kleur of meerdere kleuren voor jouw flyer. Heb jij een huisstijl? Geef dit door aan de grafische ontwerper. Hij/zij zal dan jouw huisstijl proberen te verwerken in het flyer ontwerp om zo te zorgen voor extra herkenning bij de ontvangers. Geen huisstijl? Geen probleem. Neem contact op met de ontwerper om de geschikte kleuren te selecteren.

Grafische ontwerper

Er zijn veel aspecten waar je aan moet denken als je een flyer laat ontwerpen. Een grafische ontwerper inschakelen is daarom de geschikte oplossing. Wij hebben diverse ontwerpers klaar staan om jou te helpen aan een uniek huisstijl ontwerp. Onze vormgevers zullen alle belangrijke aspecten bij jouw huisstijl meenemen om zo een uniek en opvallende flyer voor jou te ontwerpen. Wij hebben een ruim aanbod aan ontwerpers. Hierbij een aantal tips om de geschikte ontwerper te vinden:

Biografie

In de biografie beschrijft de ontwerper zichzelf in het kort. Middels dit stuk tekst heb jij als ondernemer een idee wat voor persoon de ontwerper is. De biografie is belangrijk, maar kijk vooral verder dan alleen dit stuk tekst.

Prijs

Elke ontwerper hanteert een ander tarief voor een bepaald product. De prijzen die op het profiel worden getoond zijn vanaf prijzen. Bij een opdrachtaanbieding kun je onderhandelen over de prijs.

Portfolio

Elke ontwerper heeft een eigen stijl. Het is belangrijk om het portfolio van de ontwerper te bekijken om zo een inzicht te krijgen van de ontwerpstijl van de vormgever.

Klaar om indruk te maken met jouw flyers?

Een grafisch ontwerper zorgt voor een opvallend en uniek flyer ontwerp waarmee jij de aandacht van de ontvangers krijgt. Schakel snel een grafische ontwerper in van The big graphic house om een flyer ontwerp voor jou te maken! Wat moet je nog weten over flyers:

Als je een flyer laat ontwerpen, ontvang je alle belangrijke bestanden en bijbehorende rechten om de flyer te gebruiken voor jouw doeleinden. Vraag te alle tijden jouw bestanden in hoge kwaliteit. Daarnaast dient jouw ontwerper de bestanden drukklaar met snijranden aan te leveren. Op deze manier kan jij jouw ontwerpen succesvol laten drukken.

Als de ontwerper de bestanden drukklaar heeft aangeleverd, dan zijn de flyers klaar om gedrukt te worden. Bij ons is het helaas nog niet mogelijk om een flyer te bedrukken, maar wij hebben in ons netwerk een aantal drukkerijen die klaar staan om jouw flyer ontwerp af te drukken.

Als jij jouw flyer laat drukken, denk dan goed na welk papiersoort jij gaat gebruiken voor jouw flyer. Het is belangrijk om hierbij te kijken naar de functionaliteit, uitstraling maar ook de prijs. Het is daarnaast ook goed om na te denken welk formaat flyer jij wil voor jouw doeleinde. Op internet staat veel informatie over de papiersoorten en afmetingen.

Ondanks dat veel ondernemers weten dat een goed flyer ontwerp van groot belang is, zien we dat sommige van hen zelf ontwerpen middels online tools, Microsoft Word etc. Wij adviseren men om niet zelf een flyer te ontwerpen. Er zijn verschillende mogelijkheden om een gratis flyer ontwerp te maken echter zijn dit vaak templates. Deze templates zijn niet uniek en sluiten vaak niet aan op jouw missie en visie. Door een grafisch bureau of vormgever in te schakelen, heb je een uniek en opvallend ontwerp. Op deze manier kan jij het beste jouw bedrijf, product, dienst en/of evenement promoten met een hoger conversiepercentage.

Naast een goed flyer ontwerp is het belangrijk dat je nadenkt over hoe jij jouw flyers gaat verspreiden. Er zijn verschillende mogelijkheden op dit gebied en er zijn veel bedrijven die jij kan inschakelen zodat de flyer bij jouw doelgroep terecht komt. Wij kunnen altijd met je meedenken welke oplossing het meest geschikt is voor jouw bedrijf.

The big graphic house - checkbox icon

Directe communicatie tussen de vormgever en opdrachtgever

The big graphic house - checkbox icon

Financiële kant van ondernemen vereenvoudigen en risico’s beperken

The big graphic house - checkbox icon

Door de directe communicatie kunnen beide partijen doelgericht te werk gaan

FAQ

De kosten van een grafisch ontwerp zijn afhankelijk van de ontwerper. Elke ontwerper bepaalt zijn eigen tarief per product. De prijzen van de producten worden weergegeven op het profiel van de ontwerper (exclusief 21% btw).

Het kan zijn dat jouw gewenste ontwerper er niet tussen staat of dat je geen keuze hebt kunnen maken. The big graphic house voegt regelmatig nieuwe ontwerpers toe. Houd ons platform dus goed in de gaten!

Ja, dat mag. Echter zijn de bedragen op de website exclusief BTW. Vergeet dus niet dat er bovenop het betreffende bedrag 21% BTW moet worden verrekend.

Ja, wanneer de door jou gekozen ontwerper beschikt over de kennis en tijd is het mogelijk meerdere producten aan te vragen. Mocht dit niet het geval zijn, kun je een andere ontwerper aanvragen.

Je kunt bij het aanvragen een deadline aangeven. Vergeet niet; spoed is zelden goed!

Als de ontwerper zich niet aan de algemene voorwaarden heeft gehouden waardoor je ontwerp niet naar wens is, ontvang je het betaalde bedrag terug en ontvang je geen ontwerpen.

Geen tijd? Laat ons helpen!

Wil je een ontwerper aanvragen, maar heb je weinig tijd? Zet ons aan het werk! Wij helpen je graag om een passende ontwerper te vinden.

Help mij!