Een brochure ontwerp laten maken?

Bekijk ons divers aanbod ontwerpers

Vind direct een ontwerper

Een uniek en passend brochure ontwerp, wij helpen je!

Middels een brochure kun jij jouw klanten goed informeren over jouw producten en/of diensten. Naast de informatie in de brochure, is het design van de brochure erg belangrijk. Een uniek en passend brochure ontwerp maken is niet eenvoudig. Met een mooi brochure ontwerp kun jij de visuele identiteit van jouw bedrijf weergeven en dit zorgt voor herkenning bij jouw doelgroep. Wie wil dat nou niet? Bij The big graphic house hebben wij diverse grafische ontwerpers klaar staan om je te helpen aan een informatieve en passende brochure.

Hoe werkt het?

The big graphic house - search icon

Kies je product(en)

Selecteer de producten die je nodig hebt en klik op de zoekbutton. De ontwerpers die de door jouw gekozen producten kunnen ontwerpen zullen verschijnen

The big graphic house - hands icon

Bekijk diverse portfolio’s

Alle ontwerpers hebben een eigen profiel met zijn/haar tarieven en portfolio. Vergelijk de ontwerpers en kies de ontwerper die het beste bij je past

The big graphic house - draw icon

Vraag een ontwerper aan

Als je geïnteresseerd bent, kun je een aanvraag versturen naar de ontwerper. De ontwerper gaat dan kijken of hij/zij interesse heeft in de opdracht

The big graphic house - checkbox icon

Start direct je opdracht!

Als de ontwerper de aanvraag accepteert, ontvang je een factuur. Wij zullen tijdelijk het betaalde bedrag bewaren, tot dat je tevreden bent. De ontwerper zal contact met je opnemen

Deze ontwerpers helpen je graag aan een brochure ontwerp

Voorbeeld profiel - The big graphic house

Süheyla Ö.

Logo, CV, Modellen, Facturen, Uitnodigingen, Visitekaartjes. Foto's zeggen meer dan tekst. Daarom ve...

Profiel bekijken
Voorbeeld profiel - The big graphic house

Joycie V.

Een ontwerp op maat nodig? Geen probleem! Hi! Ik ben Joycie en kan niet wachten om jouw wens door te...

Profiel bekijken
Voorbeeld profiel - The big graphic house

Alissa B.

Hi, Mijn naam is Alissa. Ik werk als zelfstandig grafisch ontwerper. Ik heb een enorme passie voor v...

Profiel bekijken

Een brochure laten ontwerpen door een professional, waarom ook niet?

Op een eenvoudige manier informatie overhandigen aan jouw klanten kan middels met een brochure. In de brochure wordt er informatie over een product, dienst en/of het bedrijf gepresenteerd in een mooi, uniek en passend design. Naast de inhoud van de brochure is ook de vormgeving van belang. Een goede vormgeving zorgt voor een sterke visuele identiteit en op deze manier blijft jouw bedrijf, producten en/of diensten langer hangen bij jouw klanten.

Middels een goed brochure ontwerp wordt jouw boodschap in een één oogopslag duidelijk bij de ontvanger. Jouw brochure laten ontwerpen door een grafisch ontwerper zorgt voor een extra professionele uitstraling richting jouw klanten. Een ontwerper zorgt voor een effectief brochure ontwerp om zo de gewenste boodschap zo duidelijk mogelijk over te brengen. Twijfel niet en schakel hulp in!

Bekijk ons diverse aanbod grafische ontwerpers die klaar staan om je te helpen aan een passend brochure ontwerp die volledig aansluit op jouw doelstelling. Lees hieronder hoe het werkt!

The big graphic house - checkbox icon

Eenvoudig

The big graphic house - checkbox icon

Vrijblijvend

The big graphic house - checkbox icon

Binnen 72 uur reactie

Voor jouw bedrijf kun je ervoor kiezen om zelf een brochure ontwerp te ontwerpen, echter bestaat dan de kans dat het ontwerp dan niet in lijn ligt met de visuele identiteit van jouw bedrijf. Hulp inschakelen? Wij staan voor je klaar. Bij ons kun je al vanaf 120 euro een brochure laten maken door een van onze grafisch ontwerpers. Wij hebben contact met diverse grafische ontwerpers die allemaal hun eigen tarieven bepalen. De kosten om een brochure te laten ontwerpen door een ontwerper zijn daardoor afhankelijk van de tarieven die de ontwerper hanteert. Bij ons stem je samen met jouw ontwerper de prijs voor het brochure ontwerp af. Klanttevredenheid is voor ons belangrijk. De ontwerper en wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Brochure ontwerp

vanaf

€120

Uniek, passend en herkenbaar brochure ontwerp, waar moet je allemaal aan denken?

Zoals eerder benoemd is een goed brochure ontwerp belangrijk om de boodschap goed over te brengen bij de ontvanger. Daarnaast zorgt een goede brochure voor herkenbaarheid en wordt de informatie niet snel vergeten. Onze ontwerpers helpen je graag met een professioneel en opvallend brochure ontwerp dat in lijn lig met jouw visuele identiteit.

Definitie brochure

Een brochure is een boekje met informatie over een bepaald onderwerp. In de zakelijke wereld wordt een brochure vaak gebruikt om de ontvanger te informeren over een product, dienst en of bedrijf. Een brochure heeft net als een flyer een informatief doel, alleen een brochure bestaat – in tegenstelling tot een flyer – uit meerdere pagina’s.

Tekst & ontwerp

Een goede en professionele brochure bestaat uit twee onderdelen die beide perfect uitgevoerd moeten zijn, namelijk de tekst en het ontwerp van de brochure.

Tekst

Een brochure is bedoeld om jouw (potentiële) klanten te informeren over een specifiek onderwerp. Het is daarom van belang intern te bepalen welke informatie relevant is voor de ontvanger. De teksten moeten niet langdradig zijn, maar moeten ook niet tekortschieten. Om te bepalen welke informatie nu relevant is, moet de doelstelling van de brochure duidelijk zijn. Een goede, interessante en leesbare tekst schrijven is zeker niet eenvoudig. Ook hiervoor kun je hulp inschakelen.

Brochure ontwerp

Daarnaast is de lay-out van de brochure belangrijk om de boodschap over te brengen aan de (potentiële) klanten. Een goed brochure ontwerp is ontworpen in dezelfde stijl als de huisstijl van de opdrachtgever. Op deze manier voegt het brochure ontwerp waarde toe aan de visuele identiteit van de organisatie. Een goed design dat aansluit op de huisstijl zorgt voor herkenning bij de ontvanger en dit heeft allemaal positieve invloed op het behalen van de doelstelling. Zelf een goed brochure ontwerp maken is daarom niet eenvoudig. Er zijn meerdere mogelijkheden om zelf een brochure te ontwerpen, echter zijn dit vaak templates. Templates sluiten vaak niet aan op jouw huisstijl, doelstelling en onderwerp.

Als jij een brochure laat ontwerpen door een professional, zorgt hij/zij voor het totale plaatje. De ontwerper zorgt voor een strak, aanspreekbaar en herkenbaar ontwerp. De teksten worden overzichtelijk gepresenteerd in de brochure door de ontwerper. Als jij hulp inschakelt bij het brochure ontwerp, moet je niet vergeten dat jij de teksten dient aan te leveren bij de grafische ontwerper.

Papier & formaat

Naast het brochure ontwerp en de informatieve teksten is het belangrijk om na te denken over het formaat en papiersoort van jouw brochure. Het is belangrijk om te kijken wat het beste aansluit op jouw doelstelling.

Verschil flyer en brochure

Eerst is het belangrijk om het verschil tussen een brochure en flyer te benadrukken. Deze twee producten lijken veel op elkaar, echter er is wel een verschil tussen de twee producten. Een flyer bestaat altijd uit één (dubbelgevouwen) vel. Een brochure kan uit meerdere vellen bestaan die aan elkaar vast zijn gemaakt. Beide producten worden ingezet om informatie over te brengen aan een bepaalde doelgroep.

Formaat

Bij het kiezen van een formaat is het belangrijk om te kijken naar hoeveel ruimte jouw teksten in beslag nemen. Bevat jouw brochure veel tekst? Kies dan een wat groter formaat om zo genoeg ruimte te creëren. Het is belangrijk dat de teksten overzichtelijk in de brochure worden weergegeven.

Papier

Er is een ruim aanbod op het gebied van papiersoorten bij drukkerijen. Maar welk papiersoort kies je voor jouw brochure ontwerp? De papiersoorten variëren in gewicht en afwerking. Het gewicht van het papier bepaald de dikte van het papier. Dik papier geeft een luxe en professionele uitstraling. Daarnaast heb je de keuze of je een glimmende of matte afwerking wil voor jouw brochure. Beide afwerkingen hebben voor- en nadelen. Bekijk waar jij als bedrijf behoefte aan hebt.

Grafische ontwerper

Er zijn diverse aspecten die belangrijk zijn bij een brochure ontwerp. Een grafische ontwerper inschakelen is daarom de geschikte oplossing. Wij hebben diverse ontwerpers klaar staan om jou te helpen aan een passend brochure ontwerp. Hierbij een aantal tips om de geschikte ontwerper te vinden:

Biografie

In de biografie beschrijft de ontwerper zichzelf in het kort. Middels dit stuk tekst heb jij als ondernemer een idee wat voor persoon de ontwerper is. De biografie is belangrijk, maar kijk vooral verder dan alleen dit stuk tekst.

Prijs

Elke ontwerper hanteert een ander tarief voor een bepaald product. De prijzen die op het profiel worden getoond zijn vanaf prijzen. Bij een opdrachtaanbieding kun je onderhandelen over de prijs.

Portfolio

Elke ontwerper heeft een eigen stijl. Het is belangrijk om het portfolio van de ontwerper te bekijken om zo een inzicht te krijgen van de ontwerpstijl van de vormgever.

Klaar om indruk te maken met jouw brochure?

Hopelijk hebben wij je middels bovenstaande informatie voldoende geïnformeerd over de aspecten die belangrijk zijn bij het ontwerpen van een brochure. De grafische wereld is voor veel mensen een onbekend terrein, daarom helpen wij je graag op dit gebied. Hier nog wat extra informatie:

Als je een brochure laat ontwerpen, ontvang je alle belangrijke bestanden en bijbehorende rechten om de brochure te gebruiken voor jouw doeleinden. Vraag te allen tijde jouw bestanden in hoge kwaliteit. Wil je jouw brochure laten drukken? Dan is het raadzaam om dit bij de ontwerper aan te geven. Hij/zij kan de bestanden drukklaar maken. Op deze manier kan jij jouw brochure ontwerp succesvol laten drukken. Wil jij ook jouw brochure digitaal gaan gebruiken? Geef dit dan ook aan bij de ontwerper, dan kan hij/zij het ontwerp in .pdf of .jpg aanleveren. Op deze manier kun jij jouw brochure ook online gebruiken.

Wij zien veel ondernemers zelf een brochure ontwerpen via Microsoft Word of een online tool, echter is de stijl van de brochure vaak niet in de lijn met de huisstijl van het bedrijf. Als jij indruk wil maken met jouw brochure, wordt er geadviseerd hulp in te schakelen. Een professional op dit gebied zorgt voor een uniek en passend ontwerp, waarmee jij een goede indruk achterlaat bij jouw (potentiële) klanten.

Ondanks het online tijdperk worden brochures nog steeds fysiek uitgedeeld. Het is daarom van belang dat je ontwerp gedrukt wordt. Wij drukken (helaas) zelf ontwerpen, echter kunnen wij je wel ondersteunen bij het vinden van een passende drukker. Als je hier interesse in hebt, neem dan gerust contact op met ons!

The big graphic house - checkbox icon

Directe communicatie tussen de vormgever en opdrachtgever

The big graphic house - checkbox icon

Financiële kant van ondernemen vereenvoudigen en risico’s beperken

The big graphic house - checkbox icon

Door de directe communicatie kunnen beide partijen doelgericht te werk gaan

FAQ

De kosten van een grafisch ontwerp zijn afhankelijk van de ontwerper. Elke ontwerper bepaalt zijn eigen tarief per product. De prijzen van de producten worden weergegeven op het profiel van de ontwerper (exclusief 21% btw).

Het kan zijn dat jouw gewenste ontwerper er niet tussen staat of dat je geen keuze hebt kunnen maken. The big graphic house voegt regelmatig nieuwe ontwerpers toe. Houd ons platform dus goed in de gaten!

Ja, dat mag. Echter zijn de bedragen op de website exclusief BTW. Vergeet dus niet dat er bovenop het betreffende bedrag 21% BTW moet worden verrekend.

Ja, wanneer de door jou gekozen ontwerper beschikt over de kennis en tijd is het mogelijk meerdere producten aan te vragen. Mocht dit niet het geval zijn, kun je een andere ontwerper aanvragen.

Je kunt bij het aanvragen een deadline aangeven. Vergeet niet; spoed is zelden goed!

Als de ontwerper zich niet aan de algemene voorwaarden heeft gehouden waardoor je ontwerp niet naar wens is, ontvang je het betaalde bedrag terug en ontvang je geen ontwerpen.

Geen tijd? Laat ons helpen!

Wil je een ontwerper aanvragen, maar heb je weinig tijd? Zet ons aan het werk! Wij helpen je graag om een passende ontwerper te vinden.

Help mij!